Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie dostaję kasy i expa

dzikihooj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko do Was, być może ktoś ju ż spotkał się z podobnym problemem. Chodzi o to że w czasie wyścigów wieloosobowych nie dostaję kasy ani expa a sam wyścig w zakładce profil gracza jest odnotowany jako nieukonczony niezależnie na którym miejscu koncze wyscig. Nie pomaga reinstall gry. W wyscigach dla jednego gracza wszystko jest ok ale wieloosobowy porazka. Proszę o odpowiedz ludzi którzy znaja rozwiązanie a nie cwaniaków powtarzających niesprawdzone brednie.

Opublikowano

To ściągnij hacka, i włącz bypass.

a co mi to da? nie chcem grac na hackach w wieloosobowych wyscigach ale skoro ma mi to pomagac to objasnij jakie zadanie bedzie mial ten hack

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

muszę odkopać temat bo po jakimś czasie znowu mam to samo. Po 1-2 wyścigach następuje seria bez kasy i expa nie ma wyboru kart nawet jak wygram nic nie ma, w wyscigu jak jadę pierwszy i ktoś daje magnes to nie ma go na mnie po zakończonym wyścigu uczestnicy nie widzą mnie na liście tych którzy ukończyli wyścig. Sam już nie wiem o co chodzi, pisałem do supportu ale zero odpowiedzi załączyłem tez zrzuty. Jeżeli ktoś tak miał a wie czym jest to spowodowane proszę o pomoc.

Opublikowano

Prawdopodobnie masz jakieś problemy z netem. Ściągnij instalkę od nowa i reinstalnij grę.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Robiłem to juz 2x i na winxp i na win7 i dalej to samo. Szlag mnie trafia jak wykupuje mnożniki i nie moge z nich korzystać. teraz mam to samo podaje zdjecie

http://zapodaj.net/717886206850.jpg.html

Opublikowano

obyś miał rację nic w takim razie widze ze nie jest to odosobniony przypadek wiec pozostaje tylko czekac. Dzieki za pomoc wszystkim

Opublikowano

Kurcze a mi sie kilka razy zdazyło to znów ale jest to tylko ułamek tego co sie wcześniej działo.Zauważyłem że najczęściej dzieje się tak gdy jest full(czyli 8) kierowców w wieloosobowym. No nic trzeba jakos z tym żyć :P . Pozdro

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Sorki za odkop ale po prostu muszę :P

zależy od twojego lvl i lvl zawodów .. jesli 3 lvl zawodów to najlepiej jak jest tak 3-4 graczy... itd :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...